Om mig

Erfarenheter

Jag har under flera år föreläst i ämnen som arbetsglädje, ledarskap, mångfald, genus, HBTQ, normkritiskt arbete och våld i nära relationer. Jag håller utbildningar i bl.a. arbetsrätt, vård- och omsorgskunskap och förhandlingsteknik. Jag bygger kurser utifrån fastställda kursplaner på utbildningar för bl.a. blivande HR-koordinatorer, HR-specialister, stödpedagoger inom funktionshinder, specialistundersköterskor och skyddsombud.

Jag har haft flera chefstjänster inom äldreomsorgen, inom både hemtjänst och äldreboende, där jag tillsammans med medarbetarna arbetat för att våra brukare och hyresgäster ska leva ett värdigt liv och känna välbefinnande. Jag har haft fullt verksamhets-, ekonomi- och arbetsmiljöansvar. Jag har alltid trott på och praktiserat det tillitsbaserade ledarskapet och har drivits av att bidra till medarbetares utveckling. Av erfarenhet vet jag att det är det ledarskapet som ger bäst resultat. 

Jag har också lång erfarenhet av ledande positioner inom fackföreningsrörelsen. Jag har bl.a. varit avdelningsordförande för Vision i Göteborg samt för TCO-rådet i Göteborg. Jag har både drivit komplicerade arbetsrättsliga ärenden och varit aktiv i det fackliga utvecklingsarbetet för att göra fackförbundet mer relevant för medlemmarna och potentiella medlemmar. Jag har också varit ordförande för regnbågsfestivalen West Pride och för Göteborgs Stads råd för den nationella minoriteten romer. Just nu är jag regionordförande för studieförbundet Sensus i västra Sverige. Och dessutom är jag borgerlig vigselförrättare och viger massor av kärlekspar på min fritid.

Mitt CV hittar du på LinkedIn

Utbildningar

Jag har en kandidatexamen i pedagogik och didaktik från Göteborgs Universitet. Jag har också många universitets- och högskolekurser i bl.a. ledarskap, arbetsmiljörätt, offentlig förvaltning och retorik. Och har deltagit otaliga fackliga utbildningar, ledarskapskurser och pedagogiska utbildningar.

Personligt

Född 1978 i Göteborg och har varit staden trogen sedan dess. Brinner för allas rätt att få vara sig själva och bli respekterade för det. Älskar att gå på bio, teater och konsert. Bästa avkopplingen är att läsa romaner och biografier. Har en stor brokig familj med vänner som betyder allt för mig. Är väldigt intresserad av och nyfiken på människor. Vill ständigt lära mig nytt. Barnsligt förtjust i ordvitsar.

%d bloggare gillar detta: